Ögonplåster guldglitter (5 par)

  • 129 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Uppfriskande ögonplåster med guldglitter

Minska tecken på trötthet och fina linjer med dessa fuktgivande ögonplåster. De är designade för att öka hudens elasticitet och jämna ut den tunna huden under ögonen. Passar perfekt vid tecken på åldrande eller trötthet.  


Reducerar mörka ringar under ögonen

Minskar rynkor och fina linjer

Snygg design med guldglitter

Återfuktande och utjämnande


Minska trötthetstecken och fina linjer

Ögonplåstren minskar mörka ringar under ögonen och ger en uppfriskande effekt. Passar perfekt att använda på morgonen eller innan sociala tillställningar, men kan även användas för hemmaspa eller på kvällen. De ger en lyxig känsla och ett ungdomligt lyster. Ögonplåstren jämnar ut huden under ögonen och minskar ålderstecken såsom rynkor och fina linjer. Dessutom är de enkla att använda.  

Användning

Kyl ögonplåstren i kylen i cirka en timme. Ta bort folien och placera plåstren under ögonen. Låt verka i tjugo till trettio minuter och ta sedan av plåstren och massera in resterna av serumet i huden för bästa effekt.  

Artikelnummer: PUO-017-5
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna