Ta bort mörka ringar under ögonen

Har du mörka ringar under ögonen? Då kommer ett tillskott kompletterande naturligt kollagen göra susen för din hy. Våra behandlingar är effektiva mot mörka ringar under ögonen och är enkla, effektiva och snabba att använda. Våra produkter minskar dina mörka ringar under ögonen.

Minska mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen, ibland även kallat påsar under ögonen,  kan bero på flera olika orsaker. Det finns inga definitiva svar på frågan varför man får ringar under ögonen. Det vi vet är att huden kring ögonen är väldigt tunn och därför också extra känslig. Det gör att de underliggande blodkärlen ligger ytligt, vilket i sin tur gör att huden under ögonen kan uppfattas som mörkare än resten av huden. Nästan alla drabbas av mörka ringar under ögonen emellanåt. Vissa har tillfälliga problem med ringar under ögonen medan andra lider av mer permanenta problem. Det finns olika metoder för att minska de mörka partierna under ögonen. Även om det är svårt att helt och hållet bli av med problemet utan operation finns det produkter som kan göra underverk för dina ringar under ögonen.

Därför får vi mörka ringar under ögonen

Som nämnt ovan är huden under ögonen extremt tunn. Det gör att de mörka blodkärlen syns tydligare än på andra delar av huden. Dessutom har svullnader en tendens att bli extra tydliga just under ögonen. Om dina mörka ringar har en färgton av blå, rosa eller lila härstammar problemet troligtvis av ytliga blodkärl. Mellan näsan, ögonen och kinderna finns det som dermatologerna kallar för tårkanal. Tårkanalen har till uppgift att leda ögonens tårar. Området är lite insjunket redan från början.

När vi blir äldre förlorar huden i ansiktet i regel spänst. Dessutom minska fettet under ytan av huden, vilket kan leda till att området kring tårkanalerna kan se än mer ihåligt ut. Det blir som en illusion, då håligheten i ansiktet bildar skuggor och konturer som i sin tur gör att vi får mörka ringar under ögonen. Detta är något som många gånger kan motverkas med hjälp av ett tillskott av naturligt kollagen. Mer om detta längre ner i texten. Symptomet kan alltså vara ärftliga och bero på kroppens fysiska uppbyggnad. Men sanningen är att ringarna under dina ögon också kan bero på helt andra orsaker. Som dina levnadsvanor, exempelvis. Dåliga matvanor med en kost bestående av mycket salt kan göra att kroppen blir svullen och plufsig. Alkohol spelar ofta en stor roll - och alla som någon gång har vaknat upp på morgonen efter en kväll med alt för många glas goda drycker vet att kroppen både ser och känns sliten. Sömn är en annan viktig aspekt att fundera över. För lite sömn gör att du ser trött ut. Dock, och andra sidan, kan du se minst lika trött ut om du helt enkelt sover för mycket.

Ta bort ringar under ögonen utan operation

En operation är sällan riskfri. Dessutom kostar även de allra minsta ingreppen många gånger väldigt mycket pengar. Därför kan det vara en god idé att först och främst prova andra alternativ. Våra behandlingar motverkar mörka ringar under ögonen genom att förse huden med naturligt kollagen, fuktkräm och flera viktiga vitaminer. Kollagen finns naturligt i huden och fungerar som kroppens egna bindemedel. När vi kommer upp i åldrarna (faktiskt redan runt 30) minskar kroppens produktion av kollagen och huden blir slapp och förlorar sin spänst. Därför kan det vara en god idé att tillföra extra kollagen till huden under ögonen. Våra behandlingar innehåller kollagen, som härstammar från växtriket. Inom 15-20 minuter kommer behandlingens naturliga ämnen absorberats in i huden vilket bidrar till att din hud stramas åt samtidigt som den blir mjuk, åtstramad och återfuktad.