Rynkor vid halsen

Huden kring halsen får utstå hårda påfrestningar, och det är därför inte speciellt konstigt att det är också kring halsen som ålderstecken så som rynkor och slapp hud visar sig tidigt. Det finns dock några enkla knep som håller rynkor och slapp hud på avstånd. Våra halsbehandlingar ger din hud de förutsättningar den behöver för att må bra utan rynkor.

Minska dina rynkor på halsen

Huden kring vår hals har mycket överrörlighet. I kombination med att huden kring våra halsar inte innehåller lika mycket kollagen och andra ämnen som gör den elastisk som andra delar av huden så är det ofta kring hals och dekolletage som rynkor och ålderstecken börjar synas först. Omkring 20 procent av porerna på halsen saknar talgproduktion vilket gör att huden kring halsen i regel blir alldeles för torr. Det blir heller inte bättre av att vi sprutar parfym på halsen. Samtidigt är halsen också ett område som utsätts för mycket exponering från sol och vind.

Så skyddar du huden kring din hals

Du bör se till att skydda halsens hud på samma sätt som du gör för att skydda ditt ansikte. Det är viktigt att smörja in halsen dagligen och göra en peeling omkring två gånger per vecka. Ett tips är också att använda en vanlig dagcreme med uv-skydd, men tänk på att inte använda allt för starka produkter. Det kan göra att halsens hud blossar upp och blir röd. Huden är generellt sett oerhört känslig och det gäller givetvis även huden kring din hals. 

Våra halsbehandlingar tillför kollagen och förebygger rynkor

Våra halsbehandlingar är effektiva mot irriterande rynkor kring din hals. Genom att tillföra kollagen, fukt och vitaminer till din hud kan våra hudvårdsbehandlingar hjälpa dig att bli av med dina ålderstecken. Även om det givetvis är omöjligt att helt reducera ålderstecken med hjälp av hudvårdsprodukter så kan våra halsbehandlingar förebygga, minska och i viss mån också reducera dina halsrynkor. Vi har två olika varianter av halsbehandlingar, och du kan läsa mer om vad som skiljer dem åt nedan. 

  • Halsbehandling guld: Denna behandling innehåller bland annat kollagen, nanoartiklar av äkta guld samt fuktgivande kräm. Genom att använda denna behandling kan du minska dina problem med rynkor vid halsen på ett effektivt och enkelt sätt. 
  • Halsbehandling niveus: Detta är en enklare och billigare variant av halsbehandling guld. Skillnaden ligger i att denna behandling saknar guldpartiklarna som ovanstående behandling innehåller. Halsbehandling niveus innehåller dock såväl kollagen som vitaminer och fuktgivande kräm vilket gör att din hud kommer få en välbehövlig behandling mot rynkor.