Öronrensare spiral

  • 129 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ta bort öronvax säkert

Denna smarta öronrensare med spiral gör att du kan rensa öronen enkelt, snabbt och framförallt säkert. Genom att skruva öronrensaren i örongången. Till skillnad från vanliga tops försvinner öronvaxet med en spiralöronrensare direkt, utan att du riskerar att tränga in för djupt. 


Rensa öronen säkert

Enkel och smidig att använda

16 extra toppar medföljer

Hög kvalitet


Öronrensare med skruv

Med öronrensaren för du in spiralen i örat och snurrar runt likte en skruv för att få loss vaxet. När öronvax samlas inuti örongångarna kan det ge försämrad hörseln och orsaka infektion i örat. Att använda öronrensaren är det säkraste och mest bekväma sättet att få bort öronvax eftersom du slipper använda bomullstops. 

Vanliga bomullspinnar kan vara skadliga. Om du trycker för långt kan pinnen nämligen orsaka smärta eller skjuta vaxet djupare in i örat. Jämfört med vanliga bomullspinnar så gör den mjuka spiralen det enkelt att ta bort öronvax. Mycket lätt att använda och enkel att rengöra.


Artikelnummer: VT-003
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna