Öronvaxborttagare (sug)

  • 229 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Öronvaxborttagare med sug för att rensa öronvax

Med hjälp av denna smarta, enkla och effektiva öronvaxborttagare tar du enkelt bort öronvax och vaxproppar i öronen. Maskinen suger skonsamt och varsamt ut smuts och vax ur öronen utan att det känns obehagligt. Både säkrare och enklare än en tops på bomullspinne!


Säker öronvaxborttagare

Rensar vax och vaxproppar

Enkel och bekväm

Slipp använda bomullstops

Fyra munstycken för hela familjen

Leverans 1-2 dagar


Säker öronrensare för enkel användning

Om du har hörselproblem eller bara känner att du har för mycket öronvax är denna effektiva rengöringsmaskin ett måste för dig.Detta är en smart och användarvänlig öronrensare med snygg design. Den drivs av två stycken AA-batterier (medföljer ej) och är ofarlig att använda och säkrare än en bomullspinne.

Så använder du öronvaxborttagaren

Du för in spetsen i örat och trycker sedan på knappen som startar sugeffekten. Med hjälp av den sugande effekten kan du enkelt suga öronvax ur örat. Om du lider av öronproppar kan denna öronrensare avlasta vakuumtrycket som bildas.

Öronrensaren kan användas av hela familjen och kommer med fyra utbytbara munstycken, i en färg för dig var och en i familjen.


Artikelnummer: VT-024
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna