Knästöd gel (varm & kall)

  • 269 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ett knästöd med värme och kyla

Detta smarta knästödet  kan kylas i kylskåpet eller värmas upp i mikrovågsugnen! På så sätt kan du med hjälp av värmen eller kylan från knästödet få effektiv smärtlindring vid knäskador, inflammationer eller överansträngning. 

Knästödet kan så klart ochskå användas för att förebygga skador under fysiska aktiviteter, eller efter träning för att mjuka upp trötta muskler.


✔️ Varma och kalla knäskydd

✔️ Mjukt och bekvämt

✔️ Justerbar passform

✔️ Enkel användning

✔️ Förebygger skador


Kyler eller värme ditt knä för smärtlindring

Ge dina knän det stöd och den smärtlindring de behöver med dessa krämiga varma och kylande knästöd. Med justerbar passform och enkel användning är de perfekta för både träning och vardag. Beställ dina knäskydd idag och upplev den omedelbara lättnaden och komforten som de ger!

Komfortabelt stöd

Tack vare det mjuka och bekväma materialet sitter dessa knästöd perfekt på plats och ger dina knän det stöd de behöver. Du kan enkelt justera passformen med hjälp av kardborrbandet för att få den perfekta passformen.

Värm eller kyl för enkel användning

Dessa knästöd är lätta att använda och kan användas både varma och kalla. För att använda dem varma, placera dem i mikrovågsugnen i 10-15 sekunder. För kall användning, lägg dem i frysen i ca 1 timme. Använd dem sedan för att lindra smärta och inflammationer i knäna.

Artikelnummer: OS-044
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna