Fingerskena

  • 179 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Stabiliserande fingerskena för idrott eller rehabilitering

Behöver du extra stöd till fingrarna? Denna fingerskena som skyddar och stabiliserar dina fingrar för att hjälpa dig att rehabilitera eller förebygga skador. Med vår populära fingerskena kan du få det stöd du behöver för att återhämta dig efter en skada, vrickning, stukning eller om du har brutit fingret.

Fngerskenan ger dig ett säkert och bekvämt skydd som inte bara ger stöd till din finger, men också ger dig trygghet och lugn när du utför aktiviteter.


Stabiliserande fingerskena

Förebygger skador

Stödjer och rehabiliterar fingerskador

Justerbar storlek

Leverans 1-2 dagar


Förebygger fingerskador i vardag eller vid träning

Fingerskenan har ett flexibelt designat kardborreband som ger extra stöd till ett eller flera fingrar och som kan användas för att förebygga skador vid träning. Fingerskenan är lätt att använda och ger dig ett skydd som du kan lita på. Genom att använda fingerskenan när du tränar kan du minska risken för att stuka eller vricka fingrarna. Perfekt vid exempelvis bollsporter så som handboll, basket eller för dig som är målvakt i bollsporter.

Fingerskenan ger stöd till fingret vid rehabilitering

Om olyckan har varit framme och du har vrickat ett finger, stukat fingrarna eller i västa fall kanske har brutit ett finger kan fingerskenan ge dig fantastisk hjälp. Genom att fixera fingrarna minskar du risken att slå upp skadorna på fingret igen. Fingrarna får också möjlighet till bästa möjliga läkning i lugn och ro.

Artikelnummer: KH-029
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna