Fingerskena (dubbla fingrar)

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Fingerskena för skydd av skadade fingrar

Fingerskena kan effektivt skydda dina skadade fingrar, och skarpen håller fingrarna stabila, vilket förhindrar sportskador, svullnad eller fingerledsobehag.


Stabiliserande fingerskena

Förebygger skador

Stödjer och rehabiliterar fingerskador

Justerbar storlek

Leverans 1-2 dagar


Stöd och stabilitet för skadade fingrar

Denna fingerskena ger ett stabilt stöd till dina skadade fingrar för att snabba på läkningsprocessen. Den är idealisk för personer som har drabbats av en spricka eller stukning i fingrarna eller har skadat sin fingerled. Skenan är mjuk och flexibel vilket gör att den passar alla fingrar. Med denna fingerskena kan du snabbt återgå till din vanliga aktiviteter utan att oroa dig för ytterligare skador.

Förebyggande skydd mot sportskador

Fingerskenan är även ett utmärkt val för personer som vill förebygga sportskador. Med dess justerbara skarp kan du enkelt anpassa fingerskenan till dina specifika behov och minska risken för skador på dina fingrar under träning eller tävling. Den skyddar också mot svullnad och fingerledsobehag som kan uppstå vid överansträngning eller repetitiva rörelser.

Bekväm och hållbar fingerskena

Denna fingerskena är inte bara praktisk, utan också bekväm att bära under en längre tid. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är mjukt mot huden och som andas, vilket minskar risken för överhettning och svettning. Fingerskenan är också hållbar och tål användning under en längre tid, vilket gör den till en bra investering för både amatörsportare och professionella idrottare.

Artikelnummer: KH-042
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna