Frisörsax proffs röd (2st)

  • 399 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Professionell frisörsaxar och effileringssax

Du kommer garanterat bli nöjd när du handlar dessa professionella frisörsaxar. Saxarna har en fantastisk kvalité och är specialslipade för hårklippning. Snittytan på hårstrån blir perfekt. Vi har dessutom fria byten!


Frisörsax och effileringssax

Perfekt klippsnitt

Mycket god kvalitet

1-2 dagar leverans

Fria byten


Exklusiv frisörsax i god kvalité

Detta är en bra frisörsax som fungerar lika bra för hemmabruk som på frisörsalongen. Frisörsaxen är tillverkad i rostfritt stål av högsta kvalité och är 16 centimeter långa. Frisörsaxen ligger bekvämt i handen och det är enkelt att klippa med den. Du får en perfekt snittyta när du klyver håret. Frisörsaxen är tillverkad i Japan.

Urtunnande effileringssaxr

När du ska tunna ur håret eller jämna till frisyren använder du en effileringssax. En effileringssax är en tandad frisörsax som passar extra bra för dig med tjockt hår och som vill få det mer lätthanterligt. Frisörer använder i regel alltid både den vanliga frisörsaxen och effileringssaxen vid en klippning för att få till den perfekta frisyren.

Saxarnas längd: 14 centimeter (5,5 inch)

Läderväskan på bild nummer sex medföljer ej.

Artikelnummer: FSA-005
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna