Frisörsaxar proffs svart (2st)

  • 399 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Två professionella frisörsaxar

När du handlar dessa frisörsaxar kan du vara säker på att du blir nöjd. Saxarna har en fantastisk kvalité och är specialslipade för hårklippning. Snittytan på hårstrån blir perfekt. Vi har dessutom fria byten!


Frisörsax och effileringssax

Perfekt klippsnitt

Mycket god kvalitet

1-2 dagar leverans

Fria byten


Exklusiv frisörsax

Dessa frisörsaxar fungerar för så väl  hemmabruk som på frisörsalongen. De är tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalité och är 14 centimeter långa. Frisörsaxarna ligger bekvämt i handen och det är enkelt att klippa med dem. Du får en perfekt snittyta när du klyver håret.

Urtunnande effileringssaxar

När du ska tunna ur håret eller jämna till frisyren använder du en effileringssax. En effileringssax är en tandad frisörsax som passar extra bra för dig med tjockt hår och som vill få det mer lätthanterligt. Frisörer använder i regel alltid både den vanliga frisörsaxen och effileringssaxen vid en klippning för att få till den perfekta frisyren.

Saxarnas längd: 14 centimeter (5,5 inch)

Läderväskan på bild nummer fyra medföljer ej.

Artikelnummer: FSA-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna