Digital alkoholmätare (alkotestare)

  • 279 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Digital alkomätare för hemmabruk

Denna lilla enhet är din nyckel till ansvarsfull körning och gör alkoholkontroll till en enkel och smidig process. Med en modern design är det den ultimata följeslagaren för alla bilägare. 

Den enkla ON/OFF-knappen gör att du snabbt kan aktivera din alkomätare och kontrollera alkoholnivån på ett ögonblick.


Enkel och säker alkoholkontroll

Visar resultatet snabbt

Drivs med AA-batterier

Digital display

Leverans 1-2 dagar


Digital alkoholmätare 

Alkomätaren visar resultat i olika enheter, så du kan vara säker på att du har all nödvändig information om alkoholnivån i blodet tillgänglig. En av de mest användbara funktionerna är den tydliga skärmen med tre färgkodade resultat: röd (fara), orange (varning) och grön (säker, tillåten alkoholnivå).

Detta ger dig omedelbar vägledning om det är säkert att sätta dig bakom ratten eller om du bör överväga andra alternativ.

Enkel att använda

Du trycker på startknappen. Efter cirka trettio sekunder visas texten "blow". Du blåser då med munnen cirka fem centimeter från alkoholmätarens ovansida i minst fem sekunder. Därefter avger alkotestaren ett långt pipande ljud och testresultatet visas på skärmen i cirka femton sekunder.

Perfekt att ta med överallt

Den är lätt att bära tack vare den medföljande karbinhaken av metall, vilket gör att du kan fästa den på din nyckelring eller väska. På så sätt har du alltid din alkomätare till hands tillsammans med bilnycklarna. För din bekvämlighet och säkerhet drivs alkomätaren av två AAA-batterier (ingår ej).

Manual på flera språk, inklusive engelska, franska, spanska, tyska och många fler.

Artikelnummer: VT-027
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna