Micas magnetarmband

  • 199 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Magnetarmband micas

Micas betyder glimmrar på latin, och det är också därför som vår vackraste modell av magnetarmband har fått detta fina namn. Armbandet är vackert och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. Givetvis tål magnetarmbandet vatten.


Ökar prestationsförmågan

Förbättrar blodcirkulationen

Tusen gauss per magnet

Anpassas till din storlek


Egenskaper för magnetarmband micas

Kunskapen bakom så kallad magnetterapi är en flera hundra år gammal. Magnetterapi är nämligen en hälsometod som används för att öka kroppens maximala prestationsförmåga. Magneterna sägs öka både blodcirkulationen &  ämnesomsättningen. Det gör att kroppen får en balans, fokus och den mentala styrka ökar.

Vi har även andra modeller av magnetarmband här.

Magnetarmband micas i korthet

Detta vackra magnetarmband är tillverkat i rostfritt stål. Armbandet har tio magneter (beroende på ditt val av längd) med runt 1000 gauss styck. Flera idrottsutövare, både motionärer och proffs, använder magnetterapi för att öka sin prestationsförmåga. Observera att du inte bör använda armbandet under graviditet. Du bör heller inte använda armbandet om du har pacemaker.

Artikelnummer: 031004
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna