Avlastande handledsstöd

  • 269 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Stabiliserande handledsstöd

Har du skadat handleden? Vill du få stöd för att minska smärtan? Genom att använda detta poppulära handledsstöd får du avlastning och stöd för dina handleder! Hndledsstödet är utrustat med en justerbar rem och stabiliserande metallskena för extra stöd. 

Använd det för rehabilitering eller i förebyggande syfte för att minska risken för skador.


Stabiliserande handledsstöd

Minskar smärta och ger avlastning

Fixerande metallskena

Leverans 1-2 dagar


Ger stöd och minskar smärta i handleden

Förbättra din livskvalitet med vårt handledsstöd som ger dig den avlastning du behöver. Du kommer att märka skillnaden direkt, så att du kan fortsätta göra de aktiviteter du älskar utan att begränsas av smärta. Vårt handledsstöd är lätt och bekvämt att bära. 

Den justerbara remmen gör att den passar alla storlekar och kan anpassas till din kropp. Det är idealiskt för att hjälpa till att förbättra rörelseförmågan och flexibiliteten.

Används för rehabilitering eller i förebyggande syfte

Du kan använda handledsstödet både för rehabilitering när du har skadat eller har ont i handleden. Men du kan även använda detta handledsstöd i förebyggande syfte för att undvika skador. Exempelvis när du utför vardagssysslorna eller när du tränar.

Artikelnummer: KH-026
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna