Signum magnetarmband

  • 219 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Stilrent magnetarmband

Ett silverarmband Signum som betyder tecken på latin. Armbandet är vackert och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. Givetvis tål magnetarmbandet vatten.


Förbättrar din prestation

Ökar blodcirkulationen

Magneter med tretusen gauss

Anpassas till din längd


Egenskaper för magnetarmband Signum

Magnetterapi är en flera hundra år gammal hälsometod som används för att öka kroppens maximala prestationsförmåga. Neodym-magneterna sägs öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen samtidigt som kroppens balans, fokus och mentala styrka ökar.

Vi har även andra modeller av magnetarmband här.

Magnetarmbandet i korthet

Många idrottsutövare, både motionärer och proffs, använder magnetterapi för att öka sin prestationsförmåga. Observera att du inte bör använda armbandet under graviditet. Du bör heller inte använda armbandet om du har pacemaker.

Detta vackra magnetarmband är tillverkat i rostfritt stål. Armbandet väger 15 gram och är åtta millimeter brett. Armbandet kan anpassas till din individuella storlek. Armbandets Neodym-magneter håller ca 3000 gauss per magnet

Artikelnummer: 619
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna