Rosae magnetarmband

  • 198 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Stilrent magnetarmband Rosae

Ett armband med silver och Roséguld. Armbandet är vackert och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. Detta populära magnetarmband kan förbättra din prestationsförmåga och din blodcirkulation.  


Hälsoarmband med magneter

Förbättrar blodcirkulationen

Anpassas till din längd

Tål vatten


Generellt om mgnetarmband

Magnetterapi är en flera hundra år gammal hälsometod som används för att öka kroppens maximala prestationsförmåga. Neodym-magneterna sägs öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen samtidigt som kroppens balans, fokus och mentala styrka ökar.

Många idrottsutövare, både motionärer och proffs, använder magnetterapi för att öka sin prestationsförmåga. Observera att du inte bör använda armbandet under graviditet. Du bör heller inte använda armbandet om du har pacemaker.

Egenskaper för Plecto

Detta snygga och stilrena magnetarmband är tillverkat i rostfritt stål och roséguld. Armbandet väger omkring 15 gram (beroende på ditt val av längd). Dessutom har armbandet en bredd på 7 millimeter. Magnetarmbandets Neodym-magneter håller ca 3000 gauss per magnet.

Vi har även andra modeller av magnetarmband här.

Artikelnummer: 618
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna