Slim magnetarmband

  • 199 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Magnetarmband slim

Slim betyder smal på latin, och det är också därför som vår smalaste modell av magnetarmband har fått detta namn. Armbandet är vackert och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. Givetvis tål magnetarmbandet vatten.


Förbättrar prestationsförmågan

Ökar blodcirkulationen

Tretusen gauss per magnet

Anpassas till din storlek


Egenskaper för magnetarmband slim

Magnetterapi är en flera hundra år gammal hälsometod som används för att öka kroppens maximala prestationsförmåga. Neodym-magneterna sägs öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen samtidigt som kroppens balans, fokus och mentala styrka ökar.

Vi har även andra modeller av magnetarmband här.

Magnetarmbandet i korthet

Detta magnetarmband är tillverkat i rostfritt stål av högsta kvalitet. Armbandet har tiotals magneter (beroende på ditt val av längd) med cirka 3000 gauss. Armbandet är sju millimeter brett och väger omkring 15 gram.

Många idrottsutövare, både motionärer och proffs, använder magnetterapi för att öka sin prestationsförmåga. Observera att du inte bör använda armbandet under graviditet. Du bör heller inte använda armbandet om du har pacemaker.

Artikelnummer: 475
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna