Magnetsmycke fotlänk

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Magnetsmycke fotlänk

En vacker fotlänk med magneter som ger dig flera hälsofördelar. Magnetsmycken ökar prestationsförmågan genom bättre blodcirkulation och ökat fokus. Armbandet är vackert och kan bäras dygnet runt till så väl vardags som till fest. 


Förbättrar prestationsförmågan

Ökar blodcirkulationen

Töjbar storlek passar alla

Magneter med 1200 gauss


Hälsoeffekter av magnetsmycken

Magnetterapi är en mycket gammal hälsometod som har använts för att öka kroppens maximala prestationsförmåga i flera hundra år. Fotlänkens neodym-magneter sägs kunna öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen samtidigt som balans, fokus och mentala styrka ökar.

Magnetism har hälsofördelar

Att magnetism påverkar kroppen har forskarna känt till länge. Magneterna bidrar bland annat till bättre ökad blodcirkulation vilket i sin tur gör att mer syre och näring transporteras till våra celler bättre. 

Detta främjar i sin tur hälsan på olika nivåer. Studier visar att den ökade syresättningen av blodet och den förbättrade borttransporten av slaggprodukter från cellerna bidrar till mindre stelhet, smärta och värk i leder. Dessutom kan magnetarmbandet förbättra din sömn och ditt välbefinnande.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.