Magnetiska spikbollar (2st)

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Magnetiska spikbollar (2st)

Dessa magnetiska spikbollar ger en behaglig massage som hjälper mot stress och smärta. De är enkla att använda och kan tas med överallt.Massagebollar mot stress
Dessa spikbollar passar perfekt att använda i händerna för att ge massage och minska stress och spänningar. De är enkla att använda genom att hålla, klämma och rulla i handen eller över andra ytor på kroppen. Spikbollarna ökar blodcirkulationen, vilket vidare hjälper mot stress och oro. De ger en härlig massage och förbättrar din allmänna hälsa. Spikbollarna är enkla att ta med och kan användas överallt, såsom hemma, i bilen och på jobbet.

Baserat på akupunktur
Spikbollarnas design och användning är baserat på akupunktur, som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin och nu används flitigt i stora delar av västvärlden. Metoden har länge använts för att minska smärta i muskler och leder och har även en lugnande effekt på kroppen.

Omkrets: 10,5 cm.

Artikelnummer: MAS-021
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna