Massagebollar (Paket)

  • 199 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Massagebollar - Paket med tre bollar

Ett helt set med tre olika massagebollar och en stilren svart påse för förvaring. Ge musklerna i kroppen en välbehövlig avslappning, lindra smärta och öka blodcirkulationen med dessa fantastiska massagebollar för hela kroppen.


Paket med tre massageredskap

För hela kroppen

Behandla specifika punktet

Ökar blodcirkulationen

Triggermassage


Tre olika massagebollar

I detta paketet får du tre olika massagebollar. Du får en avlång massageboll som är perfekt för att använda till hela kroppen. Den avlånga massagebollen lindrar även muskelspänningar och stretchar musklerna. Den runda massagebollen passar utmärkt för att mer precist massera en viss punkt, ex hålfoten, och lindrar smärta. Spikbollen med triggerpunkter ger en behaglig massage på de ställen som behöver det och lindrar ömmande muskler. Massagebollarna passar utmärkt för rehabilitering och tillsammans ger de dig möjligheten att både massera hela kroppen och mer specifikt behandla vissa punkter som behöver det.

Mångsidig massage

Triggerbollarna kan användas till många olika övningar. Den avlånga massagebollen kan du till exempelt använda genom att dra upp och ner över en muskel. Spikbollen och massagebollen kan användas för att behandla en specifik punkt genom att med cirkulerande rörelser minska smärtan. Den medföljande påsen gör det även lätt att ta med sig massagebollarna varsomhelst.

Artikelnummer: MAS-010
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna