Massageroller

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Massageroller för kroppsmassage

En lika smart som behaglig kroppsmassage som du rullar över kroppen för att massera muskler och förbättra blodcirkulationen i kroppen. Den här massagerollern är enkel att använda och gör att du kommer åt ömma muskler överallt. Massera benen, axlarna eller varför inte ryggen?


Roller för massage

Massera hela kroppen

Ger avslappnade muskler

Öka blodcirkulationen

Leverans 1-2 dagar


Massage ger avslappning till hela kroppen

Genom att rulla massagerollern över dina ömma muskler får du en djup och skön massage som stimulerar blodflödet i musklerna över hela kroppen. Massagerollern kan lika väl användas både med och utan kläder mellan huden och massageprodukten.

Om du vill öka stimulansen ännu mer kan du dessutom välja att värma massagerollern i varmt vatten. Du kan också kyla den i frysen före användning för att få en kall och skön känsla. Givetvis fungerar massagerollern även utmärkt ihop med massageolja. Massagerollern tål att tvättas med tvål och ljummet vatten.


Artikelnummer: FV-031
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna