Massagepistol för muskler

  • 995 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Massagepistol för massage

Med en vibrerande massagepistol kan du enkelt ge dina muskler en fantastisk återhämtning och avkoppling. Massagepistolen kan dels användas efter ett träningspass men också förebyggande, om du har obehag eller spänningar i ryggen eller någon annan kroppsdel. Massagepistolen är mycket enkel att använda och har flera olika munstycken att välja mellan.


Massagepistol för hela kroppen

Vibrerande massagepistol

Effektiv och skön

Svensk bruksanvisning

Snabb leverans 1-2 dagar


Massagepistol till dina muskler

Med hjälp av denna fantastiska massageapparat ger du dina muskler en välförtjänt massage och återhämtning. Massagepistolen ger dig en underbar massage över hela kroppen. Du kan massera rygg, axlar, lår, ben, vader och dina fötter enkelt och bekvämt. Med hjälp av sex olika hastigheter och fyra medföljande utbytbara massagehuvuden hittar du snabbt en favorit som passar dig.

Massera din nacke, axlar, och hela kroppen

Denna populära massagepistol är optimal för hela kroppen. Rygg, axlar och hela kroppen får en härlig avslappning. Varför inte prova fotmassage? Långa dagar i trånga skor gör att dina fötter blir trötta och ömma. Genom att använda denna massagepistol för att genomföra en underbar fotmassage blir dina fötter som pånyttfödda!

Uppladdningsbar med lång batteritid

Massagepistolen är uppladdningsbar och efter fulladdning kan du njuta av massagen upp till två timmar. Massagepistolen stänger av sig själv efter tio minuters inaktivitet, för att spara på batterierna. Ett uppladdningsbart batteri och en snygg laddare medföljer.

Artikelnummer: MAS-020
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna