Tandblekningspenna (2 stycken)

  • 219 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Tandblekningspenna (Köp 1 få +1 gratis)

Tandblekningspenna som ger vitare tänder snabbt och enkelt. Paketet innehåller två tandblekningspennor som direkt tar bort fläckar och missfärgningar på tänderna på ett säkert och smärtfritt sätt. 


Snabb och säker tandblekning

Tar bort fläckar och missfärgning

Ger vita tänder direkt

Snabbt och smärtfritt

Innehåller två pennor


Vitare tänder snabbt och säkert

Tandblekningspennorna innehåller en effektiv och godkänd vitningsgel som återställer tandemaljen till sin ursprungliga vithet. En mycket effektiv tandblekningspenna för en omedelbar vitare effekt på dina tänder och ett perfekt leende. Du blir enkelt av med den gulaktiga färgen och fläckarna på tänderna som drabbar alla människor. 

Kan användas minst 40 gånger

Eftersom tandblekningspennan innehåller tillräckligt mycket tandblekningsgel för att räcka minst tjugo gånger, samtidigt som du får två pennor, kommer du kunna genomföra minst 40 stycken tandblekningsbehandlingar.

Ta med dig tandblekningspennan överallt

Med sin smäcka storlek får tandblekningspennan plats överallt. Vill du ha med dig den i handväskan? Inga problem! Kanske i bilens handskfack eller till och med i fickan på jeansen. Tandblekningspennan får plats överallt vilket gör att du alltid kan ta med dig den och applicera en behandling på tänderna när som helst.

Innehåller godkända gränsvärden  

  • Innehållsförteckning på svenska 
  • 44 % Carbamide Peroxide
  • 35 % Hydrogen Peroxide

Innehållsförpackning på svenska

Dessutom på ytterligare 23 språk: English, French, Spanish, German, Italian, Portuguese, Dutch, Polish, Hungarian, Romanian, Danish, Swedish, Finnish, Lithuanian, Norwegian, Slovenian, Greek, Czech, Bulgarian, Croatian, Slovakian, Estonian, Russian and Latvian

Artikelnummer: MT-022
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna