Sluta snarka (paketet)

  • 399 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ordinarie pris 506 kr. Spara 106 kronor.

Sluta snarka med fyra hjälpmeddel

Med hjälp av dessa produkter kan du enkelt sluta snarka. Paketet innehåller fyra populära produkter som du använder mot snarkningar under natten.


Fyra produkter mot snarkningar

Används under natten

Bekväma att använda

Passar alla


Snarkskena

En mjuk och behaglig snarkskena som enkelt anpassas till just dina tänder. Snarkskenan motverkar snarkningar under natten genom att hindra att underkäken och tungan faller bak och täpper till svalget under sömnen. Dessutom är snarkskenan till stor hjälp för dig som har problem med tandpressning eller tandgnissling.

Snarkplåster (30st)

En enkel och väldigt effektiv produkt som ger dig en väsentligt bättre andning under natten. Detta snarkplåster fästs över näsvingarna och vidgar luftvägarna så att du kan andas fritt.

Snarkband

Ett smart band som öppnar upp dina luftvägar under natten, vilket leder till att du slutar snarka. Genom att använda snarkbandet slipper du snarkningar och får en bättre nattsömn. Bandet är bekvämt att bära och stör inte sömnen. Justerbar storlek som passar alla.

Snarkningsapparat

Minska snarkningar med hjälp av dessa två diskreta hjälpmedel mot snarkning. Snarkningsapparaten hjälper dig att öppna upp luftvägarna och justerar lufttillströmningen vilket gör att du slutar snarka. Du kommer att sova bättre och vakna utvilad. 

Artikelnummer: SOS-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna