Cardio Twister Disc

  • 199 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Roterande träningsskiva

Denna roterande träningsskiva ger dig en effektiv träning av midja, axlar, buken, rumpa och ben. Den kan användas till många olika övningar som tränar flera muskelgrupper.Träna flera muskelgrupper
Gör hemmaträningen lite roligare genom att använda en roterande träningsskiva. Den tränar effektivt midjan, axlarna, buken, rumpan och benen. Träningsskivan är ett perfekt hjälpmedel till träningspasset och ger dig lite variation. Den har ergonomiska handtag för ett bra grepp. Du kan använda den på flera sätt, stående eller sittandes. Instruktioner med övningar medföljes.


Perfekt för hemmaträning
Träningsskivan passar perfekt för träningspass hemma och gör träningen både mer produktiv och rolig. Den stärker kroppens muskler och tränar upp midja, axlar, buke, rumpa och ben genom roterande övningar och flexibla handtag. Den roterande träningsskivan är ett bekvämt och enkelt sätt att träna hemma och komma i form.

Artikelnummer: TR-022
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna