Skärm för löpning

  • 249 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Skärm för löpträning

En fallskärm som ger motstånd vid löpträning för att få ut mer av träningspasset och förbättra tiden efter varje gång. Bli snabbare och träna upp explosiviteten. Fallskärmen är hopvikbar och enkel att ta med sig ut för löpträning.


Fallskärm med motstånd

Träna upp explosiviteten

Öka explosivitet och snabbhet

Passar perfekt för HIIT

Rolig och varierad träning


Träna upp explosiviteten

Att träna upp explosiviteten är det effektivaste sättet att förbättra accelerationen och maxfarten vid löpning. Det kan vara skillnaden mellan att komma ur startblocken samtidigt som de andra löparna eller upp till en tiondel snabbare. Explosiviteten är alltså en viktig del av löpträning. Använd fallskärmen med motstånd i korta intervaller med snabba rörelser, repetitioner och lång vila emellan för att på smidigaste och smartaste sätt träna explosiviteten. Högintensiv intervallträning ger bäst effekt genom ett fåtal pass i veckan och kan kombineras med styrketräning.

Att använda en skärm för löpning med motstånd

Du använder fallskärmen genom att spänna fast selen framtill och fallskärmen baktill. Se till att vara uppvärmd innan för att inte sträcka dig under sprinterna. Sedan är det bara till att börja springa. Kombinera gärna träningspasset med styrkeövningar. Att träna med en fallskärm ger både lite variation i träningen och är ett roligt sätt att träna löpning på.


Artikelnummer: TR-007
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna