Foam roller

  • 229 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

En masserande foamroller med flera användningsområden

Foam Roller är ett effektivt verktyg för välgörande självmassage. Förbättra rörlighet, minska muskelvärk och förebygg skador genom att rulla antingen mot golv eller mot vägg.


Ger skön massage

Korrigerar hållning och ryggrad

Rehabilitering

Lindra muskelspänningar

Vattentät


Gör dig av med muskelvärk och förebygg skador

Rullen är perfekt vid rehabilitering, korrigering av hållning och ryggrad samt för att lindra muskelspänningar. Under övningarna stimulerar rullens insidor dina muskler, förbättrar blodcirkulationen och bryter upp fettvävnad, vilket leder till snabbare regenerering av huden och minskning av celluliter. 

Rullen är tillverkad av flexibelt skum och utformad på ett sätt som ger en effekt som liknar den massage som utförs av en sjukgymnast. Den 100-procentiga vattentätheten och jämnheten på skaftet ger skydd mot smuts och bakterier. Övningar med en rulle orsakar varken smärta eller blåmärken och är utav stor komfort som samtidigt är mycket effektiv.

Artikelnummer: TR-023
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna