Cordless skipping rope

  • 249 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Trådlöst hopprep

Detta trådlösa hopprep är ett perfekt verktyg för som passar alla träningsnivåer. Designen på produkten gör att det känns precis som att använda ett riktigt hopprep samt att träningseffekten är densamma. Saknaden utav ett rep gör att du på ett säkrare sätt kan ta del av den fantastiska träningsmetoden hemma utan att riskera välta ner saker, trilla eller onödiga irriterande pauser.


Sladdlöst hopprep

Anpassningsbar längd

Innovativ och funktionell design

Effektiv träning hemma

Non-slip handtag


Hopprep- enkel och effektiv träning för hela kroppen

Att hoppa hopprep är ett superbra sätt att träna din kondition, du får upp pulsen snabbt och det har en väldigt hög fettförbränning. I perspektiv bränner du mindre kalorier i snitt per minut om du kör en löprunda. Men det tränar inte bara konditionen utan din balans kommer även att förbättras med regelbunden användning så det är bara att börja hoppa!

Perfekt för hemmaträning

Det trådlösa hopprepet passar perfekt för träningspass hemma i vardagsrummet framför din TV men du kan även ta med dig det när du är ute på en promenad i parken. Avsaknaden utav sladd gör att du på en väldigt liten yta kan få väldigt mycket gjort var du än är någonstans. 

Artikelnummer: TR-024
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna