Halstränare (träna dubbelhakan)

  • 249 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Effektiv halstränare för dubbelhakan

Du tränar enkelt och effektivt dubbelhakan med denna smarta träningsprodukt. Halsen, nacken samt hakan är en svår kroppsdel att träna. Det finns inte speciellt många övningar för hals och nacke. Men här finns räddningen. Med tre olika motståndsnivåer får du snabbt en effektiv träning. 


Stärker hakan och nacken

Tränar bort dubbelhakan

Fastare och starkare hud

Tio minuter om dagen 

Leverans 1-2 dagar


Träna hakan och halsen

Du tränar enkelt din nacke och hals med hjälp av denna smarta träningsprodukt. Du placerar halstränaren mellan din haka och ditt bröst och trycker sedan ner halsen, precis som när du nickar upp och ner med huvudet. Halsen och nacken är en väldigt stark med mängder av muskler. Men tack vare att tre olika motståndsnivåer medföljer i form av hårda och styva fjädrar hittar du snabbt en nivå som passar dig.

Minska dubbelhaka och slapp hud på halsen

När du tränar halsen blir muskulaturen starkare och dubbelhakan minskar. Dessutom blir huden starkare och fastare vilket gör att hakan stramas åt och du får en skarpare och mer tydlig käklinje. 

Se instruktionsvideon nedan

Artikelnummer: TR-021
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna