Ankelremmar för träning (2st)

  • 199 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ankelremmar för träningspasset

Maximera din träning med dessa ankelremmar, designade för ett mer effektivt träningspass. Ankelremmarna är utrustade med dubbla ringar som gör det enkelt att fästa stretchband eller rep för mångsidig träning av ben, rumpa och magmuskler. Passar perfekt för Functional Trainer Cable Machine, eller kryssdrag, som ofta finns på gymmet.


Två stycken ankelremmar

Dubbla ringar för mångsidig användning

Kompatibla med kryssdrag

Tyg som andas

Leverans 1-2 dagar


Mångsidig användning

Ankelremmarna erbjuder många möjligheter för ditt träningspass. De är tillverkade av ett bekvämt material som andas och ger komfort och skydd under hela träningen, medan det inbyggda stödet garanterar säkerhet genom intensivare träningspass. Oavsett om du rutinmässigt tar dig till gymmet eller föredrar att träna hemma, är dessa ankelremmar ett perfekt tillbehör. De är enkla att använda och kan tas med överallt.

Dessa ankelremmar passar perfekt till träningsmaskinen Functional Trainer Cable Machine, eller kryssdrag som den även kallas, men kan också användas till att spänna fast ett stretchband eller rep för ett varierat träningspass.

Artikelnummer: TR-030
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna