Handtränare för grepp

  • 179 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Handtränare med justerbart motstånd

En utmärkt grepptränare med justerbart motstånd från 10-40 kg. Träna upp hand och handled med denna effektiva handtränaren. Passar perfekt att ha på kontoret eller i bilkön.


Greppträning 10-40 kg

Starkare hand och handled

Rehabilitering

Passar alla


Greppträning 10-40 kg

Eftersom att greppet utgör grunden till många träningstyper är det viktigt att träna upp styrkan i handen och handleden. Många upplever att greppet ger upp före andra muskelgrupper vid olika övningar. Greppträning ger alltså inte endast ett starkare grepp utan förbättrar även annan träning som styrketräning, golf, kampsport och klättring. Det justerbara motståndet gör det även möjligt att välja mellan 10 till 40 kg.

En handtränare passar alla

Handträning passar alla, oavsett om du redan tränar mycket, är nybörjare, eller inte tränar alls. Att stärka greppet har inte endast fördelar för träningen, utan även i vardagen då greppstyrkan är något vi alla använder hela tiden. En handtränare kan också användas för rehabilitering av skador. Den är enkel att ta med sig och kan användas på till exempelt kontoret eller i bilkön.

Artikelnummer: TR-006
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna