Motståndsband

  • 149 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Motståndsband

Ett träningsband med motstånd som kan användas för att bygga muskelstyrka eller för att rehabilitera kroppen. Bandet är slitstarkt och passar utmärkt för rump- och benövningar, men även för att träna axlar och armar.Träna med ett träningsband
Att införa ett träningsband i sin träning kan ge möjlighet till många olika övningar som tränar olika muskelgrupper såsom ben, rumpa, axlar och armar. Motståndsbandet passar utmärkt för hemmaträningen men är även enkel att packa ner i väskan och ta med sig. Det är tillverkat av ett material som inte riskerar att rulla upp, så som andra träningsband kan göra. Bandet är även brett för att det ska sitta bättre. Du kan använda det för funktionell träning såsom styrka, flexibilitet och snabbhet, men även uppvärmning inför ett träningspass eller stretching efteråt. Ett träningsband kan användas för rehabilitering och för att förebygga skador.

Artikelnummer: TR-009
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna