Simglasögon med UV-skydd

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Simglasögon med skydd mot solljus och imma

Förbättra din simupplevelse med dessa högkvalitativa simglasögon som skyddar mot UV-strålar, imma och vattenstänk. Simglasögonen garanterar en kristallklar sikt under varje simtur. Kompletterat med näsklämma och öronproppar som skyddar dig mot obehaget av vatten som rinner in, vid exempelvis dykning.


UV-skydd och anti-imma

Justerbar rem i silikon

Ingår näsklämma och öronproppar

Skyddsfodral medföljer

Leverans 1-2 dagar


Ökad komfort vid simning

Vid bad och simning är det lätt att få vatten i ögonen. Dessa simglasögon förhindrar att vatten läcker in och skyddar dig även mot klor och salt, för ökad komfort under simturen. Med UV-skydd och anti-imma teknologi, slipper du bländande solljus och irriterande imma. Oavsett om du simmar inomhus eller utomhus, kommer dessa simglasögon att skydda dina ögon och ge dig en behaglig och rolig simupplevelse. Simglasögonen passar både män och kvinnor.

Förvaring och användning

Förvara simglasögonen i det medföljande skyddsfodralet för att förhindra repor. Vid användning, dra i remmen med båda händerna för att sätta på dig glasögonen. Håll i ramen när de sätts på över ögonen. För att hålla linserna på simglasögonen fria från smuts och fett, tvätta dem försiktigt med vanligt vatten efter användning. Undvik att gnugga linserna.

I paketet ingår ett par simglasögon, en näsklämma, två öronproppar, två reservdelar och ett fodral. 

Bruksanvisning medföljer. 

Artikelnummer: TR-029
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna