Stoppur för träning

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Smart stoppur för träningspasset

Maximera din löpträning med vårt högkvalitativa stoppur. Designat för att enkelt mäta dina tider, utan komplikationer. Med unik varvräkning och inbyggd kompass erbjuder stoppuret mer än bara tid- och varvräkning. Passar perfekt till löpning, simning och andra sportiga aktiviteter.


Enkel varvräkning

Inbyggd kompass

Tydlig digital display

Väger cirka 50 g

Leverans 1-2 dagar


Mät dina framsteg med precision

Att mäta din träningstid är avgörande för att se dina framsteg. Med vårt stoppur kan du enkelt följa dina framsteg, varv efter varv, utan att behöva avbryta den totala tiden. Träning handlar om förbättring, och med rätt verktyg kommer du att märka skillnaden snabbare.

Mer än bara ett stoppur

Bortom den grundläggande tidsmätningen kommer detta stoppur med en rad funktioner som hjälper dig att navigera under ditt träningspass. Den inbyggda kompassen visar riktningen som du tar, medan den digitala displayen gör det enkelt att avläsa tider, även under de tuffaste träningspassen. Lättanvända knappar och en medföljande bruksanvisning säkerställer att du kan komma igång med ditt stoppur på nolltid.

Stoppuret drivs av ett AG13-batteri (ingår). Bruksanvisning medföljer.

Artikelnummer: TR-028
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna