Stor upplåsbar träningsboll

  • 279 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Stor upplåsbar träningsboll (med pump)

En av de största fördelarna med vår träningsboll är att den är perfekt för bålträning och yoga, eftersom den aktiverar musklerna i din kropp på ett sätt som traditionell träning inte kan.

Bollen förbättrar din balans och koordination, samtidigt som den stärker din bålmuskulatur och förbättrar din hållning. Leverans inom två dagar i silverfärg.


Stor upplåsbar träningsboll (55cm)

Perfekt för träning & yoga hemma

Öva balans och bålstyrka

Utmärkt för äldre eller gravida

Skickas i silverfärg

Leverans 1-2 dagar


Mångsidig och rolig träning

Träningsbollen är en mångsidig och effektiv träningspartner som kommer att hjälpa dig att motionera på ett enkelt och roligt sätt. Den silverfärgade bollen är uppblåsbar till 55 centimeter och levereras med en praktisk pump för enkel användning.

Träning för gravida kvinnor

Gravida kvinnor kan dra nytta av att träna med en pilatesboll av flera skäl. För gravida kvinnor är vår träningsboll särskilt användbar, eftersom den kan hjälpa till att lindra ryggsmärta och förbereda kroppen för förlossningen. Träning på bollen kan också förbättra blodcirkulationen och lindra svullnad i benen.

För det andra kan träning med en pilatesboll hjälpa till att förbättra balansen och koordinationen, vilket kan minska risken för fall och skador. 

Effektiv träning hemma

En uppblåsbar träningsboll är ett utmärkt träningsredskap som kan användas hemma för att träna styrka, balans och flexibilitet. Bollen kan användas för många olika övningar som sit-ups, plankor, rygglyft och stretchövningar. Det är viktigt att använda bollen korrekt och undvika överansträngning eller skador.

Tre övningar med träningsbollen:

  1. Bollknäböj: Stå med fötterna axelbrett isär och bollen placerad mellan ländryggen och en vägg. Sänk dig ned i en knäböjposition och håll kvar i några sekunder innan du reser dig upp igen. Upprepa övningen i 3-4 set med 10-12 repetitioner per set.

  2. Bollplanka: Placera bollen under dina underben och stöd händerna på golvet. Lyft upp kroppen i en planka-position och håll kvar i 30-60 sekunder. Upprepa övningen i 3-4 set.

  3. Bollsitups: Ligg på bollen med fötterna i golvet och händerna bakom huvudet. Lyft upp överkroppen och sänk sedan långsamt tillbaka till startpositionen. Upprepa övningen i 3-4 set med 10-12 repetitioner per set.

Med vår träningsboll kan du njuta av en varierad och effektiv träning som kommer att ge dig en starkare, mer balanserad och smidig kropp.

Skickas i silverfärg.

Artikelnummer: TR-026
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna