Yogaträning (tärningar)

  • 199 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Tärningar för yoga (övningar/träning)

Dessa roliga yoga-tärningar är designade för att göra yoga till en interaktiv och spännande upplevelse för både barn och vuxna. Yoga är mycket mer än bara en träningsform; det är en väg till ökad medvetenhet och närvaro i ditt eget liv.

I en värld där våra dagar är fyllda med hektiska aktiviteter och skärmtid, är det viktigare än någonsin att ta tid för dig själv och din familj.


Sju tärningar för yoga

Ger avslappning och energi

Passar hela familjen

Mångsidig träning

Leverans 1-2 dagar


Mångsidig träning och inre harmoni

Yoga ger dig möjlighet att koppla av och fokusera på övningarna, vilket ger din hjärna en välbehövlig paus från stress och distraktioner. Denna inre frid och energi kan vara avgörande för din personliga utveckling och inlärning. Våra tärningar är inte bara roliga, de är också praktiska. 

En yogaupplevelse för hela familjen

Dessutom är de designade för att passa hela familjen, oavsett ålder eller erfarenhetsnivå inom yoga. Så varför inte ta med dina yoga-tärningar på nästa strandresa och fördjupa din yogaupplevelse med hjälp av våra tärningar? Utforska yoga tillsammans, skapa minnen och upplev harmoni med våra roliga yoga-tärningar. 

Din kropp och själ kommer att tacka dig. Beställ dina tärningar idag och låt äventyret börja!

Artikelnummer: TR-013
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna