Ansiktsmask aktiv kol

  • 49 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ansiktsmask med avgiftande kol

Upplev kraften i denna avgiftande ansiktsmask med aktivt kol. Med inspiration av koreansk hudvård, kombinerar denna sheet mask effektiva ingredienser från naturen för att rengöra huden på djupet, samtidigt som den återfuktar och stramar åt.


Avgiftar och återfuktar

Stramar åt porer

Aktiva naturliga ingredienser

Hemleverans 1-2 dagar


Effektiv detox för huden

Ansiktsmasken är berikad med renande aktiv kol, som effektivt drar ut orenheter och överflödigt talg från huden. Med tillsats av vulkanaska, känd för sina poråtdragande egenskaper, får du en hud som känns fräsch och återfuktad, med minskade porer och en finare textur. Innehåller även kaviarextrakt, svarta vinbär, sojabönor, tång, svart ris och sesam som har en föryngrande och regenererande verkan på huden och återställer hudens naturliga lyster.

Så använder du ansiktsmasken

Applicera ansiktsmasken i ansiktet och tryck lätt. Låt verka i 15-20 minuter och ta sedan bort med en bomullsrondell eller smörj in resterna av produkten i huden.


Förpackningen innehåller 1st sheet mask för engångsbruk. 

Dermatologiskt testad. 

Artikelnummer: AM-057
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna