Ansiktsmasker paket (4st)

  • 89 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Fyra härliga ansiktsmasker

Ett paket ansiktsmasker för torr, känslig och mogen hud. Innehåller Ansiktsmask guld, Rengörande ansiktsmask, Lyftande ansiktsmask och Ansiktsmask lera och örter. 


Paket med fyra ansiktsmasker

Mjukgörande och renande

Minskar rynkor och fina linjer

Leverans 1-2 dagar


Ansiktsmask guld

En lyxig ansiktsmask berikad med 24k guld som minskar rynkor och fina linjer. Passar perfekt för mogen, torr och känslig hud. Innehåller kollagen och hyaluronsyra. Kan användas på dagen eller på kvällen. Ansiktsmasken ska verka i 10 minuter. Innehåller 7 ml.  

Rengörande ansiktsmask

En rengörande och exfolierande ansiktsmask som ger huden fukt och näring på 5 minuter. Innehåller ananas, naturliga ris- och nötpartiklar och bioorganisk olja. Innehåller även allantoin som har en lugnande effekt.  Innehåller 8 ml.  

Lyftande ansiktsmask

En lyftande ansiktsmask som minskar synliga tecken på åldrande och stramar åt huden. Innehåller de aktiva ingredienserna bakuchiol, centella asiatica, pionextrakt och vitamin C. Låt verka i 15 minuter. Innehåller 8 ml.  

Ansiktsmask lera och örter

En ansiktsmask med vit lera och örter som har en intensivt mjukgörande effekt. Ansiktsmasken avgiftar och renar huden och ger den ett fint lyster. Innehåller de aktiva ingredienserna ginseng, sötmandelolja och ris. Ansiktsmasken ger effekt på 15 minuter. Innehåller 8 ml.  


Användning

Applicera ansiktsmasken på ett rengjort ansikte och låt verka i 5-15 minuter, beroende på vad som står på förpackningen. Skölj sedan av produkten med ljummet vatten.  


Dermatologiskt testade. 

Artikelnummer: AM-042
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna