Celia dag & nattkräm 50+

  • 129 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Dag & nattkräm med 24k guld

Få en lenare och jämnare hud med denna lyxiga antirynkkrämen för dig som är 50+. Ansiktskrämen är utformad för mogen hud och ger en lyftande effekt samtidigt som synligheten av djupa rynkor minskar. Krämen är berikad med 24 karat guld, vårdande manukahonung och näringsrik macadamianötolja.


Återfuktar på djupet

Minskar synliga ålderstecken 

Utformad för mogen hud

Berikad med 24 karat guld

Innehåller 50 ml


Minskar synliga ålderstecken

Celia 24k guld är en linje anti-age produkter som är skapade för daglig vård av mogen hud. Ansiktskrämen ger en omedelbar lyftande effekt och minskar synligheten av djupa rynkor. Manukahonungens helande egenskaper tränger djupt in i huden för en intensiv återfuktning. Macadamianötoljan ger näring och fukt.

Så använder du ansiktskrämen

Applicera dag & nattkrämen på rengjord hud varje morgon och kväll. Innan användning, skölj ansiktet med ljummet vatten och torka med en ren handduk. Massera in krämen i ansiktet och över halsen och bröstet med cirkulära rörelser.

Artikelnummer: DK-027
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna