Dagkräm (fastare hud)

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Dagkräm för fastare hud

Vår eastiserande ansiktskräm från Delia är som en speciell behandling för din hud varje dag. Tänk dig att smörja in din hud med denna dagkräm och direkt känna hur den börjar jobba. Den ger din hud en unik känsla av elasticitet och spänst, precis som om du precis kommit ut från en lyxig ansiktsbehandling.


Förbättrar hudens fasthet 

Gör huden och elastisk

Frisk och ungdomlig hy

Jämnare och mjukare hudton

Innehåller 50 ml


Särskilt bra för mogna hudtyper

Krämen är särskilt bra för normala och mogna hudtyper, eftersom den ger den extra vård och uppmärksamhet som dessa hudtyper behöver. Kollagenet i krämen hjälper till att öka hudens fasthet och elasticitet, vilket får huden att kännas ung och livfull.

Och det är inte allt, kolloidalt guld i krämen ger din hud en lyxig, strålande lyster. Det är som att ha en liten touch av glamour på din hud varje dag!

Vitaminer är hudens bästa vänner

Rödklöverextrakt och E-vitamin i krämen fungerar som hudens bästa vänner. De ger din hud den näring den behöver för att se fräsch och strålande ut, samtidigt som de skyddar din hud från yttre påverkningar.

Återfuktar huden och ger elasticitet

Elastiserande ansiktskräm Gold&Collagen inte bara förbättrar hudens elasticitet och återfuktning, men det hjälper också till att jämna ut din hudton och ger dig en mjukare, mer vital hy. Det är som att ge din hud en liten semester - det ger den chansen att återhämta sig, bli upplivad och se sitt allra bästa ut!

Artikelnummer: DK-024
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna