Dagkräm med kollagen

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Dagkräm med kollagen

Vår uppstramande dagkräm med kollagen är som ett litet gympass för din hud! Dagkrämen börjar den genast arbeta för att stärka och spänna upp huden, vilket gör att du får en fastare och slätare känsla. Kollagenet i krämen är som ett stöd för huden och hjälper till att öka elasticiteten vilket gör att huden känns spänstig och ungdomlig.


Stimulerar kollagenbildning

Fuktgivande

Fast och ungdomlig hy

Bas under makeup

Innehåller 50 ml


Slätar ut och återfuktar huden med näring

Denna dagkräm innehåller attraktiva aktiva ingredienser: kollagen, druvkärneolja, kolloidalt guld och d-panthenol. Kollagenet hjälper till att förbättra hudens elasticitet och fasthet, medan druvkärneolja är känd för sina intensiva hudvårdande egenskaper. Kolloidalt guld bidrar till att ge din hud en uppfriskande lyster, och d-panthenol hjälper till att bibehålla optimal hudfuktighet.

Firming Face Cream Collagen fräschar upp din hud och dess formula har berikats med återfuktande ingredienser som håller ditt ansikte hydratiserat och gör fina linjer mindre synliga.

Effekter:

  • Förbättrad fasthet och elasticitet
  • Bättre hydrering
  • Mjukare och mer föryngrad hy
  • Bättre skydd mot yttre faktorer

Gör din hud mer livfull och ungdomlig med vår Firming Face Cream Collagen. Den ger inte bara din hud ett lyft utan även din självkänsla!

Artikelnummer: DK-022
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna