Klämma pormaskar (4st)

  • 129 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Klämma pormaskar

Omkring nittio procent drabbas av akne och pormaskar någon gång. Kläm pormaskar säkert i ditt ansikte eller på kroppen genom att använda dessa effektiva pormaskklämmare. I ansiktet finns omkring 20,000 porer och risken att drabbas av pormaskar är extra stor just i ansiktet. 

Dessa verktyg är tillverkade i kirurgiskt stål och används på både skönhetskliniker och av hudvårdsspecialister världen över.


Minska risken för infektioner

Kläm pormaskar enkelt 

Livslång hållbarhetstid 

Fyra olika verktyg


Så klämmer du pormaskar

Se till att mjukgöra huden för att ta bort det översta lagret med smuts och döda hudceller. Stick sedan hål på pormasken med en av de vassa pormaskklämmarna. Tänk dig sedan pormasken som en vulkan. Kläm pormasken från botten. Om du trycker för nära eller högt upp på pormasken så riskerar du att inte få med allt talg. Det kan bli så att du istället pressar en del neråt igen i huden.

Kläm aldrig pormaskar med fingrarna. RIsken är nämligen stor att bakterier från dina smutsiga fingrar hamnar i pormasken och att pormasken då blir inflammerad. Använd alltid en pormaskklämmare eller andra pormaskverktyg för att klämma pormaskar enkelt och säkert.


Artikelnummer: PB-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna