Pormasksug

  • 349 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Pormasksug - ta bort pormaskar med vakuum

En effektiv pormasksug i som snabbt och smidigt suger rent dina porer i ansiktet från pormaskar, bakterier och smuts. Genom att använda pormasksugaren rengör du ansiktets porer på djupet utan att behöva klämma pormaskarna. 


Storsäljare!

Suger pormaskar ur porerna

Rengör huden på djupet

Minskar risken för infektion

Leverans 1-2 dagar


Ta bort pormaskar med en pormasksug

Denna pormasksug är lämplig för alla hudtyper och även om du har känslig hud gör pormasksugen jobbet. Med fyra olika behandlingshuvuden kan du rengöra huden på djupet. Dessutom medföljer ett diamanthuvud, med vilket du kan skrubba och exfoliera döda hudceller från porerna.

Batteridriven vit pormasksug 

Pormasksugen är batteridriven med två vanliga AA-batterier (batterier medföljer ej). Den har en imponerande sugförmåga och de fyra medföljande munstyckena gör att du enkelt kan rengöra huden på djupet. Pormasksugarens fyra olika munstycken justerar lufttrycket i maskinen. Det möjliggör allt från grundläggande till djup hudrengöring.  

Artikelnummer: RA-014
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna