Pormaskklämmare (7st)

  • 200 kr
  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

-25% rabatt idag 

Kläm & ta bort pormaskar säkert

Kläm pormaskar och rengör huden säkert genom att använda pormaskklämmare. Med en våra pormaskklämmare undviker du att smuts och bakterier från skitiga fingrar hamnar i ansiktet och infekterar pormasken - och bildar finnar.


Undvik bakterier från skitiga fingrar

Minskad risk för infekterade pormaskar

Kläm pormaskar säkert

Sju olika verktyg


Så använder du pormaskklämmaren

Dessa pormaskklämmare är lämpliga för såväl hemmabruk som på hudvårdssalongen. Setet innehåller sju olika typer av pormaskklämmare, pormaskborttagare och pormaskskrapor. Verktygen fungerar utmärkt för att minska pormaskar kring exempelvis kinderna, på näsan, vid näsvingarna, i pannan, på hakan eller på andra ställen på kroppen där pormaskarna kan dyka upp.

Rengör dina pormaskklämmare

Det är viktigt att rengöra pormaskklämmarna noggrant mellan varje användning för att undvika bakterier. Använd gärna handsprit eller liknande bakteriedödande produkter. Dessutom bör du sterilisera pormaskklämmarna med jämna mellanrum genom att koka verktygen i hett vatten i cirka 10 minuter så att bakterierna dör. 

Material: Kirurgiskt stål

Längd: Cirka 10 centimeter

Artikelnummer: PB-003
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna