Peeling & hudexfoliering (vibrerande)

  • 199 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Vibrerande peeling & exfoliering

Med denna smidiga hudexfoliering genomför du enkelt en peeling av hela kroppen. Ta bort döda hudceller, smuts och pormaskar och påskynda hudens process att återskapa nya och friska hudceller. Två olika storlekar (för ansikte och kropp) medföljer samt tio nya refills.


Vibrerande peeling

Exfoliera huden

Fantastisk precision

För ansiktet och kroppen

Leverans 1-2 dagar


Rengör huden på djupet

Tack vare den vibrerande effekten får du en extra djup och ren känsla i huden. Den vibrerande peelingen hjälper dig att bli av med döda hudceller, pormaskar och smuts som sitter i huden. På så sätt får din hud möjlighet att snabbare påskynda processen att återskapa nya och friska hudceller.

Så använder du produkten

Välj exfolieringsdyna och placera vibrationsadaptern på gummidynan. Tryck på knappen för att sätta på vibrationerna. Använd den stora gummidynan för stora områden på kroppen så som på benen eller låren. Använd den lilla dynan för att exfoliera ansiktet.

För den vibrerande dynan med mjuka cirkelrörelser. Tryck inte för hårt eftersom det kan orsaka rodnader och irritation i huden. Prova först på ett litet område i huden så att du känner att behandlingen känns bra. 

Se instruktionsvideon nedan

Artikelnummer: HB-041
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna