Fotmassagetofflor (grå)

  • 279 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Mjuka massagetofflor

Har du tröttnat på att gå runt med trötta och ömma fötter hela dagen? Då är det dags att ge dem den kärlek och omsorg de förtjänar med våra härliga massagetofflor!


Ger dina fötter massage

Ökar blodcirkulationen

Lindrar svullnad och fotsmärta

Passar både inomhus och utomhus

Vattentåliga och tvättbara


Populära tofflor som minskar fotsmärtor

Tänk dig en dag utan trötta och ömma fötter. Istället för att lida av fotsmärtor kan du nu njuta av en behaglig fotmassage varje gång du tar ett steg. Tofflorna är flexibla och mjuka, och har flera massagepunkter på sulan som ger en avslappnande stimulans till dina fötter. 

De ökar också blodcirkulationen i fötterna, vilket kan förhindra smärta och trötthet i rygg, höfter och knän. Men det är inte allt! Våra massagetofflor är inte bara sköna och bekväma, de är också vattentåliga och tvättbara. Så du kan ha dem på dig både inomhus och utomhus, och när de blir smutsiga kan du enkelt tvätta dem för att hålla dem fräscha och rena.

Ger massage till dina fötter

Vi påstår inte att våra massagetofflor är en mirakelkur för alla dina fotproblem. Men de är definitivt ett bra val för dig som vill ta hand om dina fötter och minska smärta och trötthet. De är tillverkade av ett giftfritt PVC-material som är både hållbart och miljövänligt. Och med olika storlekar att välja mellan, är det lätt att hitta en storlek som passar just dig.


StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3723,4 centimeter
Storlek 38-3924.3 centimeter
Storlek 40-4125,3 centimeter
Storlek 42-4326,1 centimeter
Storlek 44-4527,2 centimeter
Så vad väntar du på? Beställ dina massagetofflor idag och upplev skillnaden själv! Dina fötter kommer att tacka dig för det.

Artikelnummer: TO-001-S
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna