Elastiska tofflor (rosa)

  • 329 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:
Storlekstips:

Välj gärna en större storlek än den du har i dina vanliga skor. Dessa tofflor är små i storleken. Se måttabellen längst ner på produktsidan.

Elastiska och stötdämpande tofflor

Vet du vad som är bättre än att ha mjuka tofflor? Att ha mjuka tofflor med extra stötdämpning! Dessa tofflor kommer ge dina fötter en känsla av att gå på moln. Det blir som att ha en personlig fotmassage med varje steg du tar. Och det bästa? Dina fötter kommer älska dig för det!

Dessa tofflor passar perfekt om du brukar ha problem med fotsmärta och trötta fötter. Eller om du bara vill ha en härlig känsla i fötterna efter en lång dag i skor eller sandaler.


Stötdämpande tofflor

Fantastisk komfort

Minskar fotsmärta och trötta fötter

Bekväma och lätta

Vattentåliga och tvättbara

Leverans 1-2 dagar


Tofflor med fantastisk stötdämpning

Dessa tofflor kommer bli dina fötters bästa vän. De ger en otrolig känsla av stöd och lindring för dina ömma och trötta fötter. Perfekta att använda hela dagen, både inomhus och utomhus, oavsett väder. Du kommer aldrig vilja ta av dig dem!

Mjuka och sköna lättviktstofflor

Tofflorna är tillverkade i EVA-skum som anpassar sig efter din fot och ger en perfekt passform. De ger dina fötter den bästa möjliga komforten och stödet. Tofflorna är stilrena och passar lika bra som innetofflor som utomhustofflor. Och med deras halkfria sula kan du använda dem på våta och torra ytor utan problem.

Så vad väntar du på? Ge dina fötter den kärlek och omtanke de förtjänar med dessa fantastiska stötdämpande tofflor!

StorlekTofflornas längd
Storlek 36-3722,5 centimeter
Storlek 38-3923,5 centimeter
Storlek 40-4124 centimeterArtikelnummer: 793
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna