Pormaskklämmare Vass

  • 49 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ta bort pormaskar säkert

Kläm pormaskar, rengör porerna och bli av med finnar genom att använda en effektiv pormaskklämmare. Verktyget är tillverkat i kirurgiskt stål och används på skönhetskliniker av hudvårdsspecialister världen över.

Köp set med 7 pormaskklämmare (199kr)


Undvik bakterier från smutsiga fingrar

Minskad risk för infektioner

Kläm pormaskar enkelt och smidigt

Två funktioner (syl/skrapa)


Så använder du pormaskklämmaren

Pormaskklämmaren är lämplig för hemmabruk och är enkel att använda. Placera öglan över pormasken med ett lagom lätt tryck samtidigt som du drar/skrapar öglan över din hud. Pormaskarna kommer tryckas ut genom öglan. Verktyget fungerar utmärkt för att minska pormaskar kring exempelvis kinder, på näsan, vid näsvingarna, i pannan, på hakan eller på andra ställen där pormaskarna kan dyka upp.

Om du har envisa pormaskar som inte försvinner med hjälp av enbart öglan bör du använda den vassa sylen i den andra änden av stålverktyget för att sticka hål på pormasken innan du använder skrapöglan.

Material: Kirurgiskt stål

Längd: 7 centimeter

Sterilisera din pormaskklämmare

Se till att tvätta pormaskklämmaren noggrant mellan varje användning för att undvika bakterier. Använd gärna handsprit eller liknande bakteriedödande produkter. 

Artikelnummer: VT-006
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna