Pormaskklämmare Vass

49 kr

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Ta bort pormaskar säkert

Kläm pormaskar, rengör porerna och bli av med finnar genom att använda en effektiv pormaskklämmare. Verktyget är tillverkat i kirurgiskt stål och används på skönhetskliniker av hudvårdsspecialister världen över.

Köp set med 7 pormaskklämmare (199kr)


Undvik bakterier från smutsiga fingrar

Minskad risk för infektioner

Kläm pormaskar enkelt och smidigt

Två funktioner (syl/skrapa)


Så använder du pormaskklämmaren

Pormaskklämmaren är lämplig för hemmabruk och är enkel att använda. Placera öglan över pormasken med ett lagom lätt tryck samtidigt som du drar/skrapar öglan över din hud. Pormaskarna kommer tryckas ut genom öglan. Verktyget fungerar utmärkt för att minska pormaskar kring exempelvis kinder, på näsan, vid näsvingarna, i pannan, på hakan eller på andra ställen där pormaskarna kan dyka upp.

Om du har envisa pormaskar som inte försvinner med hjälp av enbart öglan bör du använda den vassa sylen i den andra änden av stålverktyget för att sticka hål på pormasken innan du använder skrapöglan.

Material: Kirurgiskt stål

Längd: 7 centimeter

Sterilisera din pormaskklämmare

Se till att tvätta pormaskklämmaren noggrant mellan varje användning för att undvika bakterier. Använd gärna handsprit eller liknande bakteriedödande produkter. 

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.