Frisörsax proffs lila (2st)

  • 399 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Professionell frisörsax och effileringssax

När du beställder dessa fantastiska frisörsaxar kommer du garanterat bli nöjd. Frisörsaxarna har en fantastisk kvalité och är specialslipade för hårklippning. Snittytan på hårstrån blir perfekt. Vi har dessutom fria byten!


Frisörsax och effileringssax

Perfekt klippsnitt

För frisörsalong

1-2 dagar leverans

Fria byten


Prisvärd frisörsax i god kvalité

Detta är en fantastiskt prisvärd frisörsax som fungerar lika bra för hemmabruk som för dig som arbetar på frisörsalong.  Denna frisörsax är tillverkad i Japan med rostfritt stål av högsta kvalité och är 14 centimeter lång. Frisörsaxen ligger bekvämt i handen och det är enkelt att klippa med precision. Du får en perfekt snittyta när du klyver håret med saxen.

Effileringssax för tjockt hår

När du ska tunna ur håret eller jämna till frisyren använder du en effileringssax. En effileringssax är en tandad frisörsax som passar extra bra för dig med tjockt hår och som vill få det mer lätthanterligt. Frisörer använder i regel alltid både den vanliga frisörsaxen och effileringssaxen vid en klippning för att få till den perfekta frisyren.

Saxarnas längd: 14 centimeter (5,5 inch)

Läderväskan på bild nummer fyra medföljer ej.

Artikelnummer: FSA-003
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna