Hållningssele för axlar

  • 229 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Hållningssele för axlarna

Denna hållningssele för axlarna är den ultimata lösningen för att förbättra din hållning, avlasta och minska stressen på dina axlar. Dess speciella design ger en skonsam dragning som hjälper till att dra tillbaka dina axlar och skapa en rakare och stoltare hållning.


Hållningssele för axlarna

Ger bättre hållning

Avlastar ryggen

Leverans 1-2 dagar


Ger bättre och rakare hållning

Denna sele är enkel att använda och kan justeras för att passa perfekt till din kropp. Dess högkvalitativa material ger en bekväm passform som gör det enkelt att röra sig och göra dagliga aktiviteter. Den är också enkel att ta på och av, vilket gör den perfekt för användning både till vardags och vid träning.

Minska risken för ryggproblem

En korrekt hållning är avgörande för att upprätthålla god hälsa och undvika problem med axlar, rygg och nacke. Denna sele kan hjälpa till att förbättra din hållning genom att dra tillbaka dina axlar och skapa en rakare och stoltare hållning. Det kan minska risken för axel- och ryggsmärta och andra problem.

Artikelnummer: KH-041
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna