Hållningsväst för ländrygg

  • 499 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Hållningsvästen avlastar din ländrygg

Denna ryggväst är den perfekta lösningen för att stödja din ländrygg och förbättra din hållning. Med sin speciella design ger den ett skonsamt tryck som hjälper till att hålla ryggen rak och stabil. Det ger också stöd för magen och kan hjälpa till att minska stress och spänning i denna del av kroppen.


Förbättrar kroppshållningen

Förebygger ländryggproblem

Stödjer muskulaturen i bålen

Leverans 1-2 dagar


Till vardags eller träning

Denna hållningsväst är enkel att använda och kan användas både till vardags och när du tränar. Den är tillverkad av högkvalitativt material som är både bekvämt och hållbart, så att du kan använda den under en längre tid. Den är också lätt att justera så att den passar perfekt till din kropp och ger den exakta mängden stöd som du behöver.

En korrekt hållning är avgörande för att upprätthålla god hälsa och undvika ryggproblem. Denna ryggväst kan hjälpa till att förbättra din hållning genom att hålla ryggen rak och stabil, vilket kan minska risken för ryggsmärta och andra ryggrelaterade problem.

Stödjer ryggen, ländryggen och bålen

Sammanfattningsvis är denna ryggväst enkel att använda och ger det extra stöd som du behöver för att förbättra din hållning och minska stressen på ländryggen och magen. Oavsett om du använder den till vardags eller när du tränar, kan denna hållningsväst hjälpa dig att upprätthålla en rak och stabil rygg för bättre hälsa och välbefinnande.


StorlekBreddLängd
Medium23 cm95 cm
Stor23 cm100 cm
XL23 cm105 cm
XXL23 cm110 cm


Material: Polyester 55% latex silke 35% spandex 10%


Artikelnummer: KH-039
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna